Tilaus- ja toimitusehdot

Aromikekkerit Ky (1921989-7)
Matinraitti 9 lh 1, 02230 Espoo.

Catering-palvelut sekä ruokatuotteiden myynti yrityksille ja yksityisille.

Nämä ovat Aromikekkerit Ky:n verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot.
Tilaamalla tuotteita verkkokaupan kautta, hyväksyt ehdot ja sitoudut niitä noudattamaan.

Tilaaminen

Tilaus tapahtuu verkkokaupassa.
Tilaus tulee olla edellisenä päivänä viimeistään klo 11 maksettuna järjestelmässä. Minimitilaus on kaksi annosta ruokalajia kohden.

Tilaus on sitova juuri sellaisena kuin se on tehty verkkokaupassa, eikä sitä voi peruuttaa kokonaan tai osittain.

Tilauksen yhteydessä toimittajan ja tilaajan välille syntyy sopimus, joka koskee elintarvikkeiden yksittäisiä toimituksia ja jossa tuotteet toimitetaan kuluttajan asuntoon tai työpaikalle säännöllisesti toimivan jakelujärjestelmän avulla. Tästä syystä sopimukseen ei sovelleta Kuluttajasuojalain 6 luvun etämyyntisäännöksiä.

Toimitukset ja noutopäivät

Tuotteet toimitetaan kylminä.
Tilaukset toimitetaan keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-13.30 välisenä aikana tai klo 14-17 välisenä aikana tilauksessa ilmoitettuna aikana ja ilmoitettuun osoitteeseen.
Tilausten noudot keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-14 välisenä aikana Espoosta osoitteesta Matinraitti 9.

Maksaminen ja maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa.

MAKSUEHDOT

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn maksuehdot 

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]
Collector-tuoteseloste [PDF]
Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]
Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]
OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi

Tilausvahvistus

Tilauksen maksamisen jälkeen toimitetaan sähköpostitse tilausvahvistus.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja tarjoajana toimii Checkout Finland Oy, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy tästä syystä maksun saajana. Maksuliikenteeseen liittyvissä reklamaatiotapauksissa tulee ottaa yhteys ensisijaisesti toimittajaan. Yhteystiedot alla.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteessa (viallinen tai väärä tuote, tuote on myöhässä) yhteys välittömästi toimittajaan. Yhteystiedot Krista Teränne, p. +358 40 500 5255 tai krista.teranne@aromikekkerit.fi

Vallitseva koronapandemia ja siitä seurannut poikkeustila saattavat aiheuttaa toimitusongelmia, jolloin tuotteiden valmistus tai toimitus ei ole mahdollista (ylivoimainen este). Tilanteesta ilmoitetaan tilaajalle mahdollisimman pian toimitusongelman havaitsemisen jälkeen.
Aromikekkerit Ky ei vastaa tällaisessa tilanteessa tilauksen peruuntumisesta, viivästyksestä tai aiheutuneesta vahingosta.

Tilaus- ja toimitusehtojen hyväksyminen

Tilaajan tulee tutustua kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin. Tilaaja hyväksyy ehdot tilaamalla tuotteita verkkokaupan kautta.
Aromikekkerit Ky:llä on oikeus muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja.